Magritte Experience: Drie avonturen in één

Een ticket voor de Magritte Experience geeft je toegang tot een drietal heel bijzondere zaken:

1. Bezoek de openlucht expo over leven en werken van Magritte op het strand. Treed binnen in de reusachtige bolhoed en maak met behulp van een 3D Virtual Reality bril een onvergetelijke driedimensionale reis door de magische werken van René Magritte. Poseer bij de reuzenpijp (bekend van de tekst ‘ceci n’est pas un pipe’) en geniet van een drankje in de stijlvolle Magritte lounge. Voor de kinderen is er een speurtocht. Ze kunnen door een wolkenwereld kruipen en Magrittes bekendste werken inkleuren in de grote tent. Bij vertrek ontvangen ze een Magritte ‘diploma’ op naam.

2. Bekijk in het Grand Casino tegenover het strand ‘Het betoverde rijk’ (met een afmeting van 300m2 Magritte’s allergrootste werk ter wereld) tijdens een 15 minuten durende sound & light show. Dit monumentale werk is normaal niet toegankelijk voor het publiek – een unieke kans voor de bezoekers van de Magritte Experience om het in het echt te bewonderen.

3. Download de Magritte app en maak onder begeleiding van ‘René Magritte’ een bijzondere ontdekkingstocht door Knokke-Heist. Start bij de Dienst Toerisme Knokke, Zeedijk 660.

BESTEL JE TICKETS NU ONLINE – KLIK HIER